Imprimeix

6a Mostra Fotogràfica "Roger Lloses i Huguet"

Escrit per Secretaria el . Publicado en General

Benvolguts socis,

Ja tenim aquí la 6ª Mostra Fotogràfica “Roger Lloses i Huguet” que organitzen cada any els nostres consocis del Grup de Senders.

Aquesta Mostra Fotogràfica es convoca per tal de donar sortida a les millors instantànies entre l’important nombre de fotografies que els consocis del Club Excursionista de Gràcia fan durant les seves excursions, i estimular així la millora en la creativitat i qualitat tècnica. Es convoca una mostra anualment i cadascuna se cenyeix a un tema concret relacionat amb l’excursionisme. Les obres s’exposaran en paper a la sala d’actes i en digital al web.

Tema d'aquest any 

Aquesta 6a Mostra "Roger Lloses i Huguet" té com a tema: “MUNTANYES”. Cal que reflecteixi qualsevol activitat  realitzada per socis del Club durant el curs 2014/2015.

Instruccions

Només s’admetran un màxim de tres obres per autor, el qual ha de ser soci del Club. Mida de 20x30 cm, sense marc, i presentades sobre cartolina de color negre d'una mida 30X40 cm.

Darrere de cada fotografia cal indicar el pseudònim de l’autor, el títol, el lloc on s'ha pres la foto, la data i l’orientació com cal exposar-la. S’hi haurà d’adjuntar un sobre que contingui el títol, nom i cognoms, telèfon i adreça de correu electrònic, i si es faciliten dades tècniques (càmera, obertura, temps d’exposició, tipus de retoc digital, filtre, etc.), l’organització les posarà junt amb el nom, títol i lloc.

Admissió d’obres i exposició

Les obres s’hauran de lliurar a Secretaria des del dia 1 de desembre de 2015 fins al 23 de desembre de 2015 inclòs, i el veredicte, lliurament de premis i mencions, i la inauguració de l’exposició, serà el dijous 14 de gener de 2016. Malgrat que la Mostra no vol ser competitiva, hi haurà un Jurat que triarà les tres obres de més mèrit, i una altra ho serà per votació dels assistents en el dia de la inauguració. A llurs autors se’ls lliurarà un títol de reconeixement i un premi. A més, seran publicades al nostre Butlletí Social i al web, per la qual cosa hauran de facilitar la foto a Secretaria del Club en un suport digital.

Qualsevol discrepància serà resolta pel Jurat format per tres persones enteses de la nostra entitat.

Animeu-vos a participar-hi!

Nus