Imprimeix

Sortida d'alta muntanya al Midi d'Ossau

Escrit per Secció de Muntanya el . Publicado en Muntanya

El cap de setmana del 10 i 11 de desembre, es farà una sortida al Midi d'Ossau (2885m), dins el programa d'alta muntanya de la secció. Aquesta proposta ens la fa el nostre company Jordi Pi. Està situat al Pirineu francès que queda sobre d'Aragó, en concret al Bearn francés, molt a prop del pas fronterer del Portalet. El paisatge dels voltants és bastant obert, regalant-nos fantàstiques vistes de la muntanya i de l'entorn, on hi ha llacs i fantàstics boscos de faigs.

Encara que no arriba als 3000m, el Midi és un cim emblemàtic del Pirineu, per la seva situació isolada, i la seva esbelta figura piramidal.

A aquesta sortida es faran dues activitats: una de més tècnica pujant al cim del Midi, i una fàcil de travessa fent una volta circular al Midi:
El grup del cim té un nombre màxim de places de vuit (8) persones.
El grup de la circular té un nombre màxim de places de setze (16) persones.

Aquesta serà una sortida hivernal, i dormirem en tendes (el grup de la volta circular podrà dormir a la part lliure del refugi de Pombie, suposant que hi hagi lloc; però per si decàs durà també tendes).

Totes dues activitats tenen un desnivell acumulat de pujada i baixada d'uns 1.200m. El recorregut del grup del cim té una longitud total de 15km, mentre que el de la volta circular és de 30km.

Ja teniu obertes les inscripcions per poder apuntar-vos-hi i gaudir d'aquesta espectacular sortida.

Si teniu cap consulta, a la web de les inscripcions hi trobareu la manera de contactar amb en Jordi.

Aquí podeu fer la vostra inscripció

Vinga, animeu-vos a venir a la sortida. Us ho passareu molt bé i el lloc s'ho val.

Nus