Imprimeix

CURS D'ALPINISME NIVELL II

Escrit per Secció de muntanya el . Publicado en Muntanya

Del 14 al 26 de març de 2017.

CURS_ALP_II
 

Obertes les inscripcions al Curs d’Alpinisme Nivell II que organitza la secció de muntanya del Club amb la participació de la FEEC i la Vegueria del Barcelonès.

El Director del curs és en Jordi Canyameres Sanaüja (Guia. Tècnic Esportiu en Alta Muntanya. Instructor ECAM).

Clicant aquí sobre trobareu tota la informació del curs, que us resumim a continuació:

El curs s’inicia el dimarts 14 de març i finalitza el 26 de març (Consta de tres sessions teòriques a la seu del Club Excursionista de Gràcia i dues sortides de pràctiques)

NOTA IMPORTANT: Aquesta planificació està subjecta a canvis de darrera hora, ja sigui per les condicions de la muntanya o bé per la meteorologia.

El cost del curs és de 120€/alumne en cas d’estar federat i 135€ més el cost de la llicència temporal en cas de no estar-ho. A aquest import s’hi ha de sumar les despeses de desplaçaments, allotjament i manutenció en el seu cas, de les sessions de practiques.

Les dones que s’apuntin al curs tenen la possibilitat de sol·licitar una Subvenció de la FEEC pel programa “Dona i esport” i que pot suposar el reemborsament de 24€/alumna.

La inscripció mínima per la realització del curs és de 8 persones, i la màxima de 12 persones.

OBJECTIUS I CONTINGUTS:

L’objectiu principal d’aquest curs és dotar a l’alumne dels coneixements i de les capacitats que el permetin progressar amb seguretat a l’hora de fer ascensions d’alta muntanya de baixa dificultat i de forma autònoma.

Altres objectius són:

-Coneixement del material bàsic de roca, neu i glaç, i de l’equip d’alpinisme

-Progressar amb seguretat per terreny de roca i neu

-Assolir confiança en la progressió per terreny de roca i neu de baixa dificultat

-Coneixement i habilitat en una segura col·locació dels ancoratges per ràpels bàsics en roca i neu

-Coneixement del terreny de l’alta muntanya i valoració de riscos

PER FER LA INSCRIPCIÓ:

Heu d’enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , amb el vostre nom i dos cognoms, i les vostres dades de contacte (telèfon mòbil i correu electrònic) i us enviarem els formularis per fer la inscripció.

Us hi esperem!


 

Nus