Imprimeix

Curs d'Alpinisme Nivell 1

Escrit per Secció de Muntanya el . Publicado en Muntanya

El Club Excursionista de Gràcia i la secció de muntanya obren les inscripcions pel curs d'Alpinisme de Nivell 1.

Aquest curs que s'ofereix des del C.E.G. té la filosofia de promoure, informar i formar a qualsevol soci del Club i no soci, que vulgui aprendre a saber anar per la muntanya d'una manera segura i responsable.

Així doncs, el proper 28 de març començarà el curs amb una sessió de presentació i de teòrica. Més una sèrie de sessions pràctiques, els dies: 1, 2 i 8, 9 d’abril; la zona està pendent de determinar segons les condicions i disponibilitat de l’allotjament.

 

La persona encarregada d'introduir-vos dins les activitats d'alta muntanya i alpinisme és l'Adrià Chueca: guia professional d'alta muntanya i escalada, membre de la AEGM i membre instructor de la EMBER (http://www.ember.cat/).

El curs oferirà les pautes de seguretat i coneixement del medi per desenvolupar activitats de muntanya hivernal amb seguretat i autonomia.

Els coneixement que es donaran són:

TEMARI 1:
- Gramponatge bàsic
- Autodetencions
- Nivologia i allaus
- ARVA, pala i sonda
- Planificació i preparació d'una sortida. (estratègia, logística i mates...)

TEMARI 2:
- Encordaments i ràpels
- Maniobres bàsiques a la neu
- Escalada en gel*
- Escalada en roca*
*en funció del nivel del grup s'arribarà a un punt o a un altre.

NOTA IMPORTANT: Aquesta planificació està subjecta a canvis de darrera hora, ja sigui per les condicions de la muntanya o bé per la meteorologia.

El cost del curs és de 120€/soci i de 170€/no-soci; més el cost de la llicència temporal en cas de no estar federat i assegurat. A aquest import s’hi ha de sumar les despeses de desplaçaments, allotjament i manutenció en el seu cas, de les sessions de practiques.

El número de places màxim és de 12 persones.

PER FER LA INSCRIPCIÓ:
Heu d’enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , amb el vostre nom i dos cognoms, i les vostres dades de contacte (telèfon mòbil i correu electrònic) i us enviarem els formularis per fer la inscripció.

Teniu temps fins el 27 de març.

Nus