Imprimeix

GRUP DE SENDERS - GR-2 - De la Jonquera al Besòs - Etapa: Boadella d'Empordà a Lladó

Escrit per Junta Senders el . Publicado en Senders

Data: 20 de novembre de 2016
Distància: 16,84 km
Durada: 4:15 h.
Desnivell positiu: +643 m
Desnivell negatiu: -532 m
Sortida: 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell

Comentari del recorregut:
Començarem a caminar a Boadella d'Empordà, punt on vàrem acabar l'etapa anterior. El nucli històric de la població de Boadella està format un conjunt articulat per l'església parroquial de Santa Cecília i el castell dels Vilamarí.
Passarem per Terrades, municipi de les Garrotxes d'Empordà.
Vilarig és una entitat de població del municipi alt empordanès de Cistella. Els edificis més representatius de Vilarig són el Castell-palau del segle XIV, l'església de Sant Martí del segle XVIII i els diferents casalots d'època moderna.
Per acabar a Lladó. El nucli antic de Lladó és un conjunt monumental inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Els edificis més emblemàtics són el monestir de Santa Maria de Lladó, l'església de Sant Feliu i l'edifici de l'ajuntament, a més dels diferents casals d'època moderna.

Dinar de motxilla.SOCIS: A partir del dia d'avui, ja es poden fer les inscripcions, ingressant 10 € (13,50 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual. Per inscriure's fora del termini (a partir del diumenge 9 d'octubre) s'ha d'enviar un correu electrònic demanant plaça, i un cop confirmada per correu fer l'ingrés.
NO SOCIS: A partir del dia d'avui, ja es pot enviar un correu electrònic demanant plaça (i quan es rebi la confirmació, que no serà abans del dilluns 10 d'octubre) fer l'ingrés de 18 € (25 € amb assegurança temporal) pel procediment habitual descrit a l'apartat del Cicle de Senderisme de la web del Club: www.cegracia.cat. Últim dia de pagament dimecres 12 d'octubre.
En cas d'anul·lació de la inscripció es retornarà l'import, a tota persona que avisi abans de les 22 hores del dimecres anterior a la sortida per correu electrònic a l'adreça de Senders: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , i sempre que es pugui cobrir la plaça amb algú de la llista d'espera. L'import de la inscripció es podrà recuperar per transferència bancària (us l'enviarem al compte que ens digueu, si el compte no és de LA CAIXA, la devolució té un cost de 3 €, que seran descomptats de l'import de la devolució). El NO SOCIS no tenen dret a devolució. Altres dades:
Sortirem amb l’autocar a 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell, i hi ha prevista la tornada entre les set i les vuit del vespre.
Recordeu de subscriure la llicència federativa per a la cobertura de riscos a la muntanya.
Per a més informació poseu-vos en contacte a través de la nostra adreça electrònica:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
La inscripció comporta que estic assabentat/da de les característiques i equipament necessari per a la sortida i n'assumeixo els riscos en considerar-me capacitat/da per participar en l'activitat.

Nus